Център за социална рехабилитация и интеграция - с. Дълбок дол
Петко Васков Сталинчев - роден на 25/10/1089 в Пловдив
обича да спортува и да изработва глинени съдове
Съавтор и редактор - Тодор Трайчев
Искам да забравиш първо мен
Искам да забравиш първо мен,
люляка и пейката във двора.
Искам да забравиш всеки ден,
всеки миг на радост и умора.
Нека устните да лъжат честно,
да целуват други като мен,
нека думите ти да предричат лесно,
че светът край нас е променен.
Искам само да забравиш първо мен,
после лятото вълните и простора.
Искам да забравиш всеки ден,
всеки миг на радост и умора.
© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор All rights reserved.