Искам да знаеш всеки път, когато мислиш, че съм вече с друг
и всеки път, когато сигурен си, че те забравям,
че те ненавиждам и обиждам те напук...
Искам да знаеш, че аз почти го правя...
Но искам да знаеш, че и всеки път, когато не дойда до вас
и всеки път, когато едва не ти се обадя
и когато не ти пиша леко пийнала в късен час...
Искам да знаеш, че аз почти го правя...
10.08.2020
© Радослава Михайлова All rights reserved.