Apr 30, 2009, 6:10 PM

Искам малко 

  Poetry
997 0 9

Омръзна ми да съм

сломена

изоставена

несподелена

Омръзна ми да съм

оплювана

низвергната

и наранена

Омръзна ми да прося 

да ме връщат от вратата

да ме целуват все по бузата

и никога с желание в устата

Омръзна ми да бъда сянка

да коленича и да моля

за обич или милост свята

 

Искам малко даже незначително

да съм

поканена

желана

и обичана

 

© Виктория Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??