Пожела ми с усмивка: "Много здраве на мама!"
И поиска нахално да отидеш на курс.
Ти върви, а пък аз ще потегля за двама -
А дори и за трима във различен ракурс!
Може би съм глупак, може би съм наивен,
Силно вярвам в доброто и дори в Любовта -
Имам вяра във теб и съм тъй позитивен -
хубавелко съм, знам - и съм умен при това!
Уморих се от всичко и почти съм отчаян.
Яхвам първия кон и отпрашвам на Юг...
Бягам бързо от теб, искам сам да мечтая.
Е, и аз ще намеря подходящия кур-с...
© Константин Коев All rights reserved.