Не ме докосвайте,
похотливи къдрички!
Защо шептите,
имам място за всички.
Душата ми е продънена лодка,
а морето под мен истинско.
Любовта е холограма, заблуда,
за хора без актьорско майсторство.
Съжалявам, не мога да ви убия,
тъй както мене, жесктоко убиха.
Търся някой, на когото да разкажа,
за болката в себе си.
© Станислав Русев All rights reserved.