Искаш нещо и аз го искам...
Искам твойта страст в ръце да стискам.
Искам ти да искаш още.
Искам с тебе много нощи!
Искам аз и ти искаш нещо...
Искам често да те усещам.
Искам нещо... нали се сещаш?!
Нещо мръсно искам спешно!
Искаш нещо - аз ти давам!
Искай още, продължавай!
Искай мен! Ще ти предложа
да видим колко да ме искаш можеш!
Искам нещо, а ти даваш ли?
Искаш ли, продължаваш ли?
Искам теб! Позволяваш ли
да те искам до прекаляване?
На С.
© Петето All rights reserved.
всъщност е просто закачка м/у състуденти
ама кой както иска така да го разбира