Искам да не дишам, но не мога!
Искам да не чувствам, но не мога!
В друг искам да се влюбя, но не мога!
Любовта към теб в гроб аз да заровя.
Искам, но не мога!
Твойте очи в съня си вече искам да не виждам
Искам, но не мога!
Твоята усмивка искам да забравя
Искам, но не мога!
Искам теб да спра аз да обичам
© Александра Методиева All rights reserved.