Nov 14, 2008, 8:47 AM

Искам само да заспя 

  Poetry » Love
502 0 1
 

Искам само да заспя...

Да заспя и да се потопя.
В красиви облаци, в мечти.

Сред безкрайно ярките звезди.
Да сънувам само сънища добри.
Към  тъмното синьо небе,
да полетя със ангелски криле.

Искам само да заспя.
Сред тишината да се понеса.
Никой да не виждам в съня
и от теб дори да се спася.

Да премахна от съзнанието си твоето лице,
да спре да плаче страдащото ми сърце.
Да изтрия от там чувства, лъжи.
Да накарам душата да те мрази дори.

Не може ли завинаги да заспя?
За цял живот,
поне така ще съм наистина сама.

Няма да има кошмари, сълзи,
ще изчезне мрачният ми ден дори

 

2006

© Радена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздравления, Ради за прекрасния стих!
    " Не може ли завинаги да заспя?
    За цял живот,
    поне така ще съм наистина сама."- не заспивай, сънувай, но наяве, все приказни неща нека да озаряват твоята душа, да не броди самота, и да не ти се налага да се спасяваш от някого! Бъди обичана!
Random works
: ??:??