Искам само любов да врека
Този ден ще потъне в забрава,
горък звън на камбана таящ.
Феникс, вечно душата гнетящ,
жари стръвно житейската права.
Срутва пепел луната последна,
в звезден прах преобръща света.
Искам само любов да врека
в мойта тъмна терзаеща бездна.
© Плами All rights reserved.
Поздрави!