Искам свят да си измисля,
където в него да съм с тебе.
Искам роза на ревера да съм ти,
или пък най-голямата опора.
Аз пак искам - всичко или нищо!
Аз пак искам теб -
отчаяно и истински!
Искам още дъжд да завали
и да се скрия под сакото ти...
Искам като красива орхидея
да разцъфна във живота ти...
Искам те насън, наяве...
Искам да съм топлината в шепите ти!
Искам твърде много, зная!
Но ако сега не го поискам,
ще се загубя във безкрая...
© Албена All rights reserved.