Jul 19, 2007, 10:29 PM

искам те... 

  Poetry
769 0 7
Искам те... толкова силно,
                              толкова нежно...
Чувствам те - в мен се отпускаш -
                                    тих, безметежен...
Очи затварям и те виждам,
          ръка протягам и тишината  с вик...
                                       пронизвам...
Пред мен е цялата Вселена -
               за миг е спряло времето дори -
косите ми -
                  гърдите ти пленили -
душата ми -
                    във твоите мечти...
Сега съм твоя -
                      цяла и със воля -
сега съм само...  
   мъничка сълза...                                                                                                               
Едва отронила се -
                    по неволя -
но съхранена  в мен... и...
                            любовта...

© Христина Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??