Искам да те открадна за миг,
един-единствен път да те имам,
да не спирам с часове да те целувам,
да изживеем заедно страстта,
за която съм мечтала до сега.
Знам, че и ти същото го искаш,
тайно си представяш допира на нашите тела,
стоиш срещу мен и се усмихваш,
вместо да треперя в ръцете ти сега.
© Велина All rights reserved.
Да, случва се понякога да искаш някого, когото не можеш да имаш, а когато и този някой изпитва същото към теб, е още по-сложно!...
Добре, че съществува изкуството,
да излива човек там чувствата си!