The work is not suitable for people under 18 years of age.
Искам любовта да връхлети във нас,
като вятър преди буря!
Искам в див екстаз да крещим на глас -
нека страстта в нас пробудя!
Нека слеем телата си
в животинска възбуда,
отключи въображението си,
изпълни всяка твоя подбуда!
Днес да сме животни,
да следваме нагона!
Утре може и да сме самотни,
важното е днес да го направим на балкона!
© Пенка Лесидренска All rights reserved.