Искам те облечена в желания,
искам те тъй както цветето вода.
Искам те с най-мили пожелания,
искам те измръзнала в студа.
Трябваш ми дори да не съм сама.
Искам те в най-смелата мечта.
Трябваш ми да скрия някъде сълзите,
трябваш ми с някой да си сбъдна мечтите!
Лудост е, когато съм с други,
болка е, когато съм сама.
Искам те, забравям за всички,
трябваш ми, аз съм сама!!
© Десислава All rights reserved.