Dec 25, 2007, 12:50 PM

Искам те пак до мен... 

  Poetry » Love
1031 0 2

Искам те пак до мен

да огрееш моя ден,

отново да усетя вкуса на устните,

да бъда пак в прегръдките,

да погледнеш в моите очи

и да знам ,че до мен си ти

без думи без лъжи,

без грижа ,която да тежи...

© Александра Чикова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??