Jul 10, 2008, 7:05 AM

Искам вдъхновение 

  Poetry » Other
481 0 0
Искам да пиша, водена
от чувствата Любов и Тъга.
Искам да бъда единствена,
търсеща муза в нощта.
Искам вдъхновение да имам,
когато съм с дневник в ръка.
Виждам нов вдъхновител -
не мога да ходя -
треперя цялата сега!
Само дето за кратко го виждам
и пак ярост напира във
влюбчивата моя душа.
А понякога огън ме изгаря отвътре,
ако "жертвата избяга на часа".
И цяла в огън ще пламна
щом премине като вятър край мен.
Искам да се вдъхновя от вятъра,
щом търси в косите ми сатен.


© С обич от мен за вас All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??