Искаш да ти кажа истината и да те заболи
или да продължаваме с тези игри?
Искаш да си призная моята вина
или предпочиташ да живееш в лъжа?
Искаш да си разкрия сърцето
или да си разголя деколтето?
Искаш да забравя за нас
или да продължавам да живея във фарс?
Искаш да те моля на колене
или да разбия твоето сърце?
Искаш да те обичам страстно
или да слушам и мълча безгласно?
Искаш времето да спра
или напред сама да вървя?
Искаш да те обичам непрестанно
или да те ревнувам постоянно?
Искаш от теб да не ме е страх
или и ти ще ми бъдеш враг?
Искаш да бъда с теб в нощта
или и аз съм поредната жена?
Искаш да топля твоето легло
или според теб време още не ни е дошло?
Искаш да се отдам на друг
или винаги ще бъдеш тук?
Искаш да спра да те наранявам
или така сили ти давам?
Искаш да потънеш в мрак
или да бъдеш с мен на отсрещния бряг?
Искаш силно да ме нараниш
или така се опитваш да ме провериш?
Искаш да съм по-желана
или това е поредната забрана?
Искаш да слееш нашите две тела
или да се докажеш пред света?
Искаш в буен огън да горя
или да ме успокоиш с ръка?
Искаш нощем да не спя
или да мечтая и звездите да броя?
Искаш да ми бъдеш Бог
или просто да ти бъда роб?
Искаш да плача непрестанно
или така не ти е забавно?
Искаш да погреба любовта
или да възкреся страстта?
...искаш и искаш...
а какво ми остава на мен?
Да слушам и изпълнявам,
защото ти си единствения,
който стопля моя ден!
© Ванина All rights reserved.