Искаш ме
Нима си мислиш, че оставам празна.
Нима си мислиш, че реши проблема.
С онази... най-трудната задача,
в която ти стоиш пред мене на колене.
Нима не знаеш колко много мога.
Как бързо искам и намирам -
най-свидното ти и ранимо място,
което криеш зад фасада чиста.
Нима не знаеш, че открита -
аз всъщност съм пред теб така ранима.
Но моята по женски нежна личност
те кара да ме искаш -
до безкрайност да ме искаш...
Любов Господинова 17.10.2012г.
© Калина All rights reserved.