Със топли пръсти ме погалвай
По кожата ми огън запали
Докосни искрицата и я разпалвай
Не давай капка по мен да завали
Небрежен стих ще посветя
Ще пропукам мрака във очите
Ще мълча, отвътре ще крещя
Не пускай ме, завинаги обичай
© Александра Йорданова All rights reserved.