Не ме жалѝ когато си отида
Не ме отрупвай със тъга...
за мен си спомняй само добрината
Кажи мечтаеше си той за любовта.
Не ме забравяй, дори да мине време
И всеки ден си спомняй ти за мен.
Не се отрупвай с нечовешко бреме
че, не си била достатъчно със мен.
Вярвам, че живот оттатък има
дали и по добър, не знам!?
Но вярвам, че докато искрица има
някой друг, за тебе ще живей.
Не ме жали когато си отида!?
Не ме отрупвай със тъга...
Повярвай ми ще мине време
ще мине всичко, живота е игра!
Игра на котка и на мишка
Игра зловеща и добра...
защото ни превръща в хора!?
Опознали себеси и любовта.
© Ангел All rights reserved.