Въпреки раните и болката,
аз мога да кажа, че обичах и обичам,
че съм дала това, което съм могла,
това, че не съм получила,
не е моя грешка,
тези, които сгрешиха,
ще го осъзнаят рано или късно,
... но все пак някога...
© Весинцето без такава All rights reserved.