Нощите...
В нощи безсънни
по жарава стъпвам.
Буйни огньове във мене горят.
И огън съм цялата.
С необуздания вятър лудо танцувам.
Стихийни обятия...
И диви.
И нежни.
Покоряват ме.
В утрините...
В топли изгряващи
и чувствени утрини,
къпя се в хладна и тиха роса...
Изгревът нежно докосва ме –
с мелодия дивна изпълва ме цяла.
В сладък унес заспивам.
Душата ми в полет с птиците пее.
Дните ми...
Дни, натежали
от зряла обич и желания.
Слънчеви лодки изплитат,
с ароматни весла от цветя ги накичват
и по водата на тиха река ги понасят.
Моите вечери...
Във вечери лунни
тих шепот на тръпнещи устни
владее ме нежно и трепетно.
Във вихър омаен понася ме някъде –
сред неизречени думи,
в очакване чудно стаени...
╰✿Sunny EL✿╮
21.12.2015г.
© Sunny All rights reserved.
🌺Благодаря от сърце, Таничка!