Dec 15, 2011, 12:53 PM

Искрица любов 

  Poetry » Love
701 0 3

Един от нас в огъня ще влезе,

един от нас ръка ще подаде,

любовта ни след това ще пламне,

сърцата ни в едно ще събере.

 

В нашите сърца искрица има,

нашите души сияят в нощта,

но един от нас сърцето си отдаде,

на любимия отсреща през нощта.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??