Рогатата истина легна в кревата.
Къде да отиде от скука, горката?
---
Кожата често в живота се сменя,
щом егото пусто не ще да задреме.
---
Свободата погледнато, да речем всеобхватно,
обилен обяд е, но не и безплатен.
---
Живота ни не е чак толкова страшен.
Гонят един, втория хващат, третият плаща.
---
Дикторът на стадиона обяви на всички хора:
- Меракът... Трети коридор, бяга сам и финишира втори.
© Найден Найденов All rights reserved.
!!!!*