Истина или просто мечта?
Аз мечтая,
да докосна лицето ти
с кожа от нежна коприна,
утоли жаждата на моите устни,
напукани като плътта на пустиня.
Как мечтая,
да потъна в очите ти,
като перла в дълбок океан,
за да стигна аз до сърцето ти
и да остана завинаги там!
Аз мечтая,
да се ровя в косите ти -
разлюлени от вятър див,
приюти ме в твоите силни прегръдти
и да тръгнем по пътя ту шарен, ту сив.
Мечтая за тебе,
-Къде си, ще те имам ли,
или ти си просто мечта,
но нали казват: мечтите се збъдвали
и с тях по-красив ставал света!?
© Нели Бъзева All rights reserved.