Пееш.
Смееш се.
Рисуваш,
но значи ли това, че си дете?
Мислиш.
Питаш се.
Сънуваш,
а нуждата в теб расте.
Плачеш.
Криеш се.
Слугуваш
и мъката раздира нежното сърце.
Молиш.
Изкушаваш се.
Бленуваш,
но няма болката да спре.
Страдаш.
Мъчиш се.
Тъгуваш
и няма кой да разбере.
Обичаш.
Бориш се.
Целуваш,
но обичат ли те?.. Не!
© Ивелина Балабанова All rights reserved.