Щастлив е този,
който обича
без да притежава!
Мъдър е този,
който разбира,
но и съчувства!
Щедър е този,
който
раздава себе си!
Умен е този,
който раздава себе си,
помага на другите,
но не хаби чувствата си!
© Надя Стоянова All rights reserved.
Извинявай, може би въпросът ти се струва глупав, но аз наистина трудно давам определение на този израз.