Истината ме боли...
И като нахална жена
застанала между нас
тя упорито
иска да ни раздели...
Истината ме боли...
впила нокти
в мойта плът
тя иска
да ме подчини
на моето страдание
и скръб.
Истината ме боли...
и гледа ме
с насмешка вьв очите
и с любовта ми
напълно доверчива
тя се подиграва
и присмива.
Истината ме боли...
и щеше да е по-добре
да не бяхме се виждали
въобще в анфас
обърнати лице в лице.
Истината ме боли...
като отрова изпита
разпъваща плътта ми,
и в моята болка
аз подозирам
твоите нелепи лъжи,
които
не мога да побера
в ума ми...
Lina Vira Assa Amy
© Евелина Аврамова All rights reserved.