За тоалетни никой тук не пита.
Почесва въшките си слънчев крал.
На скъп парфюм фонти, сред кикот, свита -
без баня всеки дълго би живял.
На танци и на вино ще заложа,
с пиянство в рая ще се понесеш.
В салона бален суета е - Боже! -
а в кулоарите е смрад и леш.
" Наздраве! " да си кажем ни отива
до огледало, мрамор и гранит.
Размазват се в съзнанието криво
перуки и лица в напудрен бит.
© Асенчо Грудев All rights reserved.