Sep 26, 2010, 4:22 PM

Истинска 

  Poetry » Other
639 0 0

Колко струва моето сърце -

продавам го,
прикършено е,
мъртво е,
безполезно е.
Ново колко струва -
давам всичко в замяна,
стари, унили предатели,
сърца фалшиви,
обич лъжлива.
За живота колко трябва да дам,
за да започна отначало,
за да съм друга -
не фалшива, а жива!
Да съм себе си от днес започвам,
никой няма да ме спре,
не ми пука за последствията,
да съм с маска вече няма,
хвърлям я -
който иска да я взема,
давам я.
Тя спъва ме,
тя прикрива искатинското мое АЗ,
невинното лице за мен присъщо бе,
но вече не.
Зад маската се крие едно силно момиче,
което не всеки може да излъже,
че обича,
което не след всеки втори ще тича.
Това момиче на живота се обрича,
от страха и миналото се отрича.
”Ще съм жива” на глас изрича,
истинска усмивка на лицето й се появи,
няма ги вече ония сълзи,
няма го мрачното момиче,
което за лъжи затваря си очите,
което всеки наранява и си заминава.
Вече не - нейното време дойде.

Жива е!

© Глория Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??