Аз съм толкова истинска,
колкото птичката, която лети.
Аз съм толкова истинска,
колкото цветето, което цъфти.
Аз съм толкова истинска,
и те обичам сега.
Аз съм толкова истинска,
моля те подари ми мига.
Аз съм толкова истинска,
колкото и ти,
повярвай ми, важно е, не мислиш ли?
© Красимира Кръстева All rights reserved.