Истинска и безкрайна е...
Сънищата ми са за теб, мечтая за теб
чувствам прегръдката ти в душата си,
а тишината отговаря ми - как си ти?!
Ума и сърцето ми са заети неспирно от теб...
И дори да поискам, никога няма да мога...
да те забравя и дори да продължа...-
само за теб ще мога щастлива да бъда...,
да живея...!
И дори времето да минава заплашително
знам, че някой ден ще се срещнем отново...,
защото тази наша любов не умира...,
не свършва..., страховете и изпитанията
побеждава и след смъртта... - безкрайна е...!
Където и да се намираме...един в друг
ще сме винаги, ще се подкрепяме...,
обичаме...
ще плачем и ще се радваме заедно
където и да е...-
ако ще на края на света...от любов ще се търсим...-
Чувството по - силно от всичко и всички...,
което не може да изтрие, що е в сърцето...,
което не може да спре и просто обича...
и защото поглеждаме към небето,
и от тъмата на дъното изравяме надеждата...,
защото във всеки ъгъл чуваме гласа ни да пее,
в тунела появява се светлина...,
и студът се разтреперва от идващата топлина...,
защото е по - силно от нас...-
времето става свидетел на това как
прегърнала ни е любов несравнима
...неземна и неразделна,
раздала и създала животи...,
която каквото и да се случи
всяка стъпка извървява...,
чиято душа несломима обединява ни,
на живота предава ни,
и показва...как цялата е само за нас двамата,
и как дори тогава... я споделяме,
раздаваме безспир,
защото просто е безкрайна...,
от нас извираща и истинска...!
© Лили Вълчева All rights reserved.