Apr 20, 2007, 4:23 PM

Истински бал 

  Poetry
575 0 9
Копнея си, чисто по женски - за злато,
блестящо по черните, гъсти коси,
за блуза атлазена, тюл по полата
и сенки блестящи по двете очи!
Обувки - високи и меки, удобни,
обувки перфектни за валс и танго,
със малка тока отстрани -да са модни
и с чантичката в унисон!
И панделка златна, завързана гладко
над нежното ляво ухо,
където полюшва се стилно, галантно
бижу - ювелирен бонбон!
А дланите меки с лакирани нокти
в най-модния златен нюанс,
изтънчен  младеж с елегантна походка
да милва със устни в екстаз.
Това вечерта.  А сега ще почистя
стъклата с най-нов препарат
и пода, стените, вратите ще мина,
ще сготвя перфект-буламач!
А щом се стъмни, ще напусна гнездото,
загърната в звездния шал,
Те нека да спят.  А да свири тангото,
отивам на истински БАЛ!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??