Имало едно време
малко влюбено момиче с красиво, усмихнато лице.
Сега на терасата стои самотно с обгърнато от студ сърце.
Очите ù са вперени в мрака, невиждащи от сълзи очи.
Само тъпа болка в тях чете се и пак сълзи, сълзи...
Обичта ù чиста измамена била
и вместо нежност, тя получила присъдата да е сега сама.
Една звезда над главата ù залязва и отнася със себе си във Вечността
една любов, една надежда и оставя само диря от тъга.
Тих стон се изтръгва от гърдите,
изплаква достойнство, стъпкано в прахта
и още сълзи в очите ще посрещнат новата зора.
© Гинка Каламова All rights reserved.
получава публично мъмрене за повторно нарушаване на Етичния кодекс.
Кометарът му беше изтрит. При следващо нарушение ще се обсъди изтриването на профила му на административен съвет.