Историята ни е къса,
защо планетата ни избърса,
дали не ни иска тази планета,
която ни потиска аз гледам планини,
реки с чаша уиски,защо не я искаме,
защо я правим мръсна
как се очаква да правим песни,
като дори не можем да бъдем любезни, хоратата, които вечно бързат
да бъдат в океана на вечните дела,
аз не разбирам как човек може да има разум
и да е толкова размазано,
работа, работа, работа ни казваха,
когато бяхме деца но каде е този миг чудесен, когато може да сме малко по-весели,
историята ни е силна аз виждам,
колко е красива, а братските народи
не са агресивни тогава,
защо нямаме сили да направим планетата ни по-силна и не толкова агресивна.