Ела, измръзнало сърце стопли,
просто за нежност то копнее,
ела, спаси ме ти от сили зли,
с теб сал хармонично се живее.
Моето слънце вече го няма,
в душата светлина не блести,
за теб просто тя е замечтана,
с теб само тя може да лети!
За лъчи, за щастие жадувам,
прояви към мен човещина,
в мрак самотна душа тъгува,
тя просто иска от теб топлина.
А твоята не се и сеща за мен,
но в сърце винаги ще те има,
ела, та в него просто да е ден,
моля те, от тоя мрак избави ме!
© Георги All rights reserved.