Избавлението, аз знам, ще дойде,
твърде скоро ще умрете!!!
Сами виновни сте за всичко -
затова недейте се сърдете.
Съсипването на един народ
много трудно се постига.
Но вий успяхте в кратък срок
и това дори още не ви стига!!!
Ваш'та наглост безгранична
извива всичките пътеки
и водят ни към тъмнина епична
във нашите души, вовеки!
Вий народа свой убихте
без за миг да се запрете.
Вий за трети път ни поробихте,
но настана време разберете:
Масата народна се събуди,
след огромен сън се осъзна,
че не ви ли от тоя свят прокуди
никога не ще види свобода!
© Владислав All rights reserved.