Скъпа, избери къде да ти го сложа,
че от нетърпение вибрирам...
Да се сдържам вече ми е невъзможно,
сам накрая място ще избирам...
Стига гледа го със поглед премижен,
стигнал съм възможния предел...
Искам аз едно - пред мен
да посочиш ясна и достъпна цел!
Подлуди ме, а сега те чакам,
а на границата съм, признавам, да изригна...
Последен шанс да избереш ти давам,
че иде ми във устните ти да го тикна...
Бе кво се права я на романтичен?...
Не те вълнува, ясно, новият пасатор,
сега се мусиш пак и правиш жест циничен -
Е, следващия 8-ми март ще ти даря... вибратор!...
29.03.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.
Историята си е чиста драма, а кой прочете, само са или 😂
Мерсаж и на теб 😋😂😋