Когато сърцето ти бушува,
а разумът ти казва спри
Когато ритъмът лудува,
а волята немощно го следи
Когато път не виждаш,
но трябва да вървиш,
Когато мисъл тъжна,
отвлича твоите мечти,
Когато вярно няма,
Но търсиш с вяра ти,
Когато тост за двама,
все някого ще нарани
Предаваш себе си,
но друг не би предал,
избираш съвест или сила,
без които трудно би живял?
© Владимир Антонов All rights reserved.