Мислиш, че е трудно да обичаш?
Страх те е всеки път в любов да се вричаш.
Сърцето си пазиш от разбиване, нали?
До къде ще стигнеш с този страх, знаеш ли?
Изборът е само твой! Направи го!
На любов отдай се, а всичко друго – забрави го!
Страдал ли си някога от несподелената любов,
че се страхуваш да й се отдадеш до гроб?
Колко пъти събирал си парчета от сърцето,
а колко пъти било е нейното разбивано?
Помислял ли си някога за другите?
Не! Не просто за другите!
Мислиш ли поне за нея?
О, да, сигурен съм! Мислиш!ИЗБОРЪТ Е ТВОЙ! НАПРАВИ ГО!
© Янита All rights reserved.