Кажи, че ме обичаш, макар да е лъжа.
Кажи, че само мен във сънищата срещаш.
Лъжи ме ден, лъжи ме още два,
лъжи с жар, че силно ме обичаш.
Копней за мен в тази сладка нощ
и с нежност на коприна докосни ме,
а утре си тръгни без срам, без жал, без страст,
без никакви задръжки, нарани ме.
Но в тази нощ лъжи, аз искам да ти вярвам.
За тази нощ си мой, бъди за мене принц,
галантен джентълмен, усмихнат, остроумен,
бъди за мен избран в една безкрайна нощ...
© Боряна All rights reserved.