Избягах... от своите дрехи...
Свободен съм вече... и гол...
Клошар-вятър мина и взе ги,
и хвърли в морето от сол.
Избягах... от своите мисли...
Свободен съм вече... нормален...
Не търся в задачите хикса,
щастлив съм, не вечно печален!...
Избягах... от своя живот...
Свободен съм вече... умрях...
Смъртта мина и с един идиот
светът намаля... и се засмях...
12.06.2024.
© Георги Каменов All rights reserved.