Feb 26, 2012, 10:39 AM

Изгаряне от трета степен 

  Poetry » Love
655 0 1

Като кожа си,
затова ме болиш,
във стената
когато се удрям.
Като кожа на бебе -
гориш
от изгаряне само със думи.
Като кожа,
която мълчи,
а ланугото
тихо настръхва.
От пробождане само с очи
прокървява,
разпъвана в тъпан.
Като кожа,
която тупти
и с Ботокс инжектирам
с надежда
да забрави да тръгне,
уви,
след протритата своя
одежда.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??