Когато някой от тебе си отива,
сърцето и душата от болка се превива
и невъзможно е да сглобиш сега
пъзела в ограбената си душа!
Дори да искаш живота с ръце
да сграбчиш с цялото си сърце,
нещо липсва... и знам кое -
едно изгубено, изстрадано парче.
Кой сега усмивката на лицето ми ще върне?
Кой тъй безусловно, нежно ще ме прегърне?
И за какво да се боря в сивия ми ден,
уморена от надежда и студено е в мен!
© Милена All rights reserved.