Jun 13, 2007, 9:46 AM

Изгубена 

  Poetry
817 0 5

Изгубена

 

 

Вървя самотна по плажа,

вървя, но не знам къде съм.

Изгонена от Рая... Прокудена в ада..

Вълните умират с грохот,

блъскайки се в скалите...

Вълните умират под краката ми...

Аз бързам...

За къде? Не зная...

Изгубих се... Но защо?

Къде съм?

Мечтите шептят,

Сърцето крещи!

Надеждата, като просякиня

търси изход от Съдбата...

Една душа умира,

а й се живее!

Последен полет над небето на живота!

Черен мрак ме обвива със смъртоносен воал...

призрачни камбани бият!

Дан... дан... дан...

отекват в нищото...

Ритуалът свършва... Смъртта празнува...

Очите без сили остават... затварят се... и се давят в забравата...

забрава... сгодена за смъртта...

© Тони All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • НЯМАМ ДУМИ,МНОГО Е ИСКРЕНО И ЗАВЛАДЯВАщОПОЗДРАВИ
  • Благодаря Знам че ако беше по оптимистично щеше да звучи може би по добре,но ми харесва да пиша по този начин смърт,несподелена любов,раздяла ... благодаря за мненията
  • Развали този годеж!!!
    Винаги има недежда,живей,живей!!!
  • Пожелавам ти да се сгодиш скоро за живота!
  • СМЪРТОНОСНО. Все таки прозира и надеждица. ПОЗДРАВЛЕНИЯ.
Random works
: ??:??