Jun 24, 2009, 3:22 PM

Изгубена душа 

  Poetry » Other
549 0 4

Няма лекарство, което да излекува мъката ми.

Няма лекар, който да съживи умрялото ми сърце.

Любовта ми вече не е жива.

Сърцето ми вече е разкъсано на две.

 

Страхът обзел е моята душа.

Умът ми вече не е с мен.

Аз съм плачеща върба, която търси изгубената си душа.

© Мария Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??