Две сърца влюбени
Са изгубили завинаги
Пътят заедно - към рая
Във вечността изгубени
В спомени отминали
Техни пленници до края
Губят се, объркани
От съдбата жестока
И студеният сив свят
Страдат - измъчени
Вървят без посока
Във орисан кръговрат
© Марто All rights reserved.