Всичко се навън белее.
Ха, пътечката къде е?
Сред дърветата в гората
се изгубила горката.
Ни се тътри таралежът,
ни цветчета я бележат,
нито мравчици, тревички...
Изпокрили са се всички.
Зима е - навред белее.
Ала щом запролетее,
пак животът нов полечка
ще проправи тук пътечка.
© Борко Бърборко All rights reserved.
бялата,вита пътечка?
Ей го Бориславчо със шейната,
как изкачва се полечка!
Комплименти Боби!