Изгубени души сме аз и ти,
във тъмното без път вървим,
и все по-нещастни, по-сами,
във тъмното изгубени вървим...
Към онзи бряг на щастието вървим,
и търсим се във мрака, и крещим,
и търсим начин да се доближим,
но начин няма - просто си вървим...
© Димитър Илиев All rights reserved.