Mar 5, 2011, 2:35 AM

Изгубеният компас 

  Poetry » Civilian
1104 0 10

                      

 

Изгубеният компас

 

Вървим обхванати от  овче малодушие,

готови сме от глупост всичко  да взривим.

С души препълнени от равнодушие,

земята си със гробища ще посадим.

 

Захвърлени изгниха през годините

апелите с фалшивия си етикет,

а в парламента точат гилотините

усърдно лъскат пак... поредния декрет.


А  влакът ни ...  остана без локомотив.

Изгубихме по пътя верния компас -

без него всеки  срещу всичко е против

и търсим "КОЙ?"  да сложи ред наместо нас.

 

 

© Христо Запрянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??